(Android/iOS) Iron Blade: Medieval Legends cheaty glitch drahokamy
Mar 13, 2022 11:34:37 GMT
Post by esouscamamo on Mar 13, 2022 11:34:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Iron Blade: Medieval Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Iron Blade: Medieval Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Iron Blade: Medieval Legends 2022 version ▞▞▞
Beriem späť to, čo som o tejto hre povedal pred 2 rokmi, teraz mám slabé miesto pre akúkoľvek online mobilnú hru. Tento sa mi veľmi páčil a začal som ho hrať znova, ale samozrejme v režime F2P.
Bolo to hrozne zlé......nemyslite si, že je to 49 mb hra. Uhwve si stiahnuť o 1,3 GB viac!!!!!! a keď sa pokúsite stiahnuť, a keď bude hotových viac ako 600 mb... ukazuje, že sa vyskytla chyba ln a musíme reštartovať....musím to urobiť 3-krát a potom som vymazal.
Táto hra je úžasná! Grafika je krásna a páči sa mi štýl. Poklesy sú brutálne (a úžasné), ak máte radi RPG, získajte túto hru
topka:-)
Nemyslím si, že táto hra používa vyrovnávaciu pamäť. Načítavanie cez internet po celú dobu. Pre nudné dlhé čakanie som stratil trpezlivosť. Nehovoriac o hlúpom nápade, že nemôžete blokovať štítom bez výdrže. Nikdy som nevidel v žiadnej inej hre, ktorú som kedy hral. Mali by sa pozrieť na bojový systém iných populárnych hier ako Zaklínač alebo Stredozem. Existuje tiež zvláštny mechanizmus na vylepšovanie zbraní a brnení.
Jedna chyba je, za všetko treba platiť ak nestačia veci...
Iron Blade: Medieval Legends Acțiune dio
Fantastická hra. úplne návyková, so skvelou dejovou kampaňou. najcennejšou komoditou v tejto hre je čas nad peniaze, súťažiť môže s trochou trpezlivosti každý. ďakujem vývojárom za túto dobre premyslenú zábavu. 5*
Je to skvelá hra! Miloval každú sekundu! Aj keď sú niektoré veci, na ktorých je potrebné zapracovať, ako je nadmerné používanie mikrotransakcií, pretože niekedy musíte použiť svoje vlastné peniaze na pokrok v hre a nikdy som nemohol prísť na to, ako funguje výdrž. Celkovo je to však skvelá hra a skvelý zážitok
Skvelá hra, ale moja herná grafika sa po stiahnutí dodatočných súborov nedá úplne načítať. Ikona Obrázky sa nezobrazujú. Prosím pomôžte.
Super hra odporúčam len čím ďalej idete protivníkov tazko poraziť ale grafiku hratelnosť super
Bola to dobrá hra, kým som nevymenil telefón a nemohol som preniesť svoju uloženú hru, či už používam účet Google Play, alebo facebookový účet stále nefunguje.
Velmo dobrá hra vyžaduje dobrý telefón
Toto je jedna z najlepších RPG hier, ktoré som v tejto hernej aplikácii používal rok po aktualizácii, ktorú už nemôžem hrať! Po dokončení sťahovania sa zobrazí čierna obrazovka a prehrávanie sa už nedá. Teraz to stále hodnotím 5 hviezdičkami, pretože keď som nemohol hrať, stále som mal skvelú hru. Chápem, že aplikácie, ktoré potrebujú aktualizácie, prichádzajú s malými chybami, zamrznutými obrazovkami a hrami, ktoré samy o sebe zatvárajú aplikácie. Budem trpezlivý, viem, že sa to časom napraví.
Na to, aby ste to mohli hrať, musíte mať skutočne skúsenosti so štatistikami RPG. Len východisko a už som z nich zmätený. Bitky sa opakujú (bolia ma prsty) a neexistujú žiadne pokyny, ako si vylepšiť svoje schopnosti. Veľké umenie však.
Iron Blade: Medieval Legends მძაფრსიუჟეტიანი chj
Pripomenulo mi to keltských hrdinov. Dobre.. Ale neťahá ma to, aby som si to užil tak, ako som chcel. Ak by ste to mohli hodiť do typa štýlu offline režimu. Pshhh mohol by som zmeniť tú hodnotiacu hviezdičku o jednu hviezdičku vyššie.
Trofeje chýbajú alebo miznú cez noc aj bez bojov či neúspechov, včera to bolo viac ako 🏆7200, do rána to bolo 6200, žiadne stopy
Grafika hry je dobrá, ale po otvorení hry si pýta stiahnutie 1GB dát pre plnú hru, potom som bol rád, že čo to***. Ak by chceli 1 GB hru, ukázali by ju v obchode Play. Prečo sa skrývajú.
dobrá hra, ale kvôli chybám a chybám som musel dať 1 hviezdičku. už veľmi dlho neboli žiadne nové aktualizácie. tie isté staré položky znova a znova. žiadne nové výzvy. hra je stále nudnejšia a nadbytočná. extrémne sklamaný vývojárom hry, ktorý spôsobil, že všetci starší hráči opustili hru a začali hrať iné nové lepšie hry.
Iron Blade: Medieval Legends Veiksmas ive
Táto hra je loki dobrá. Úžasné animácie a kresby a sakra. Podivný príbeh je dobrý, nemám žiadne výhrady. Milujem túto hru, ale prial by som si, aby sme v tejto hre mali pvp arénu. Takže ostatní hráči mohli medzi sebou bojovať lol. A ďakujem vývojárom za vytvorenie tejto hry:>
Iron Blade: Medieval Legends Acțiune dio
Túto hru hrám každý deň od začiatku roku 2017. Veľa ľudí odišlo, pretože GameLoft nechce s touto hrou niečo robiť, ale veľa ľudí tu zostáva, pretože tvoríme vlastnú komunitu, my (hráči) túto hru milujeme a stále sme tu. Každý deň prichádzajú noví hráči. Dajte nám AKTUALIZÁCIU! A oživiť túto hru znova.
je to zaujímavá hra, naštve, že nemôžete ovládať svoju postavu. Kúpil som si truhlicu a ukázalo mi, že mám všetky tieto veci, potom keď som išiel do inventára, bola tam iba jedna položka... odinštalovanie
The Secret Society: Mystery Pustolovske igre inge
Jediná dobrá vec na tejto hre je grafika, pravdepodobne, možno príbeh, čokoľvek iné je odpad, hrateľnosť je pekelne nudná, ťuknite útok, ťuknite blok, nehýbete sa, ani nerobíte nič iné, iba preraďujete 3 druhy nepriateľov. Tak rýchlo som sa nudil a hru som odinštaloval, aká strata času na jej inštaláciu. Hra je často pokazená, má veľa chýb, zasekla sa 8-krát za dve hodiny hrania a zakaždým som musel hru reštartovať, stratil som potrebnú energiu. Roztrhnutie ako obvykle, podobne ako mnohé z týchto mobilných hier, milovať týchto malých vývojárov s ich idiotskými mikrotransakciami, ak je hra dobrá a páči sa mi, podporím ju, určite nie s aspektom odmeňovania za výhru! Dosť bolo neustáleho pchania hlúpych reklám do krku a prinútite ľudí iba odinštalovať vašu hru, keďže reklamy milujú všetci.
dobré, ale dovoľte svojmu chlapovi pohybovať sa pri vás a neprenasledovať nepriateľa cez všetko dobré, ale ovládanie je zlé, takže vylepšite ovládanie a toto je jedna z najlepších hier ako Darkness rises
Zaplaťte za výhru hellscape. Všetky odmeny sú 100% náhodné, hra je nastavená tak, aby vás potrestala za to, že robíte dobre, takže budete zlákaní zaplatiť peniaze za túto výhodu navyše. Boj je hlúpy a veľmi zabugovaný, niekedy na vás nepriatelia zaútočia, keď sa stále hrá cutscéna a vy nemôžete reagovať.
veľmi zábavné užite si grafiku a hru. vykonanie niekoľkých rôznych úloh s každou si vyžaduje inú energiu, čo vám dáva hodiny hrania namiesto toho, aby ste energiu vyčerpávali a museli čakať, kým sa vám bude zdať, ako niektorí všetci a všetci túto hru odporúčajú 👍👍👍
Najlepšie
Nejde to , vipne sa mi to keď to zapnem ,pls čo mám robiť
Iron Blade: Medieval Legends Action hul
Dobré, ale nie také dobré. Nakoniec som sa trochu nudil. V príbehu nie je veľa, čo by udržalo humbuk. Hranie mi pripadalo trochu ako zmes jednej scény Devil May Cry a Assassins Creed, ale namiesto toho, aby som s postavou nemohol pohybovať, chcel by som mať slobodu rozhodnúť sa, ako a kde s nimi budem bojovať v akcii. sekvenciu, nielen držať sa jedného miesta, odkiaľ musím útočiť. Viem, že je to neuveriteľne ťažké, ale inak je to celkom nevýrazné, dobré, ale nevýrazné.
Milujem túto hru, grafika je úžasná a zatiaľ som s ňou nemal vôbec žiadny problém. Tiež sa mi páči, ako môžete automaticky bojovať, ak chcete hrať, ale nechcete robiť veľa alebo sa viac baviť a bojovať sami so sebou. Túto hru by som odporučil každému, kto sa ma opýtal, či poznám nejakú dobrú akčnú hru.Absolútne milujem túto hru lol na rozdiel od väčšiny hier, nie je príliš ťažké dostať sa o úroveň vyššie a získať zlé odmeny, nie je to ľahké, ale vôbec nie je ťažké zarobiť a upgradovať a získať lepšie vybavenie a navyše je úprimne taká zábavná, prečo som stále hranie je jednoducho skvelé lol
Vynikajúce
Dobrá hra 😎 Keď pridáte viac času v brutálnych misiách s bossmi? Nemôžem vyhrať 3 lebky s poslednými 3 bossmi
hra je tak citlivá na dotyk, že vás musí vždy znova pripojiť uprostred bitky nikdy počas reklamy iba počas bitky a zdá sa, že to viete a pozerám sa na Wi-Fi všetky štyri pruhy silné Nemám problém pripojiť sa k akákoľvek iná aplikácia práve uprostred tejto hry, priamo uprostred akcie, je práve ten najhorší možný čas, kedy sa vždy snaží znova pripojiť, takže stromové hviezdy
naozaj dobrá hra dobrá grafika, ale nevieš sa hýbať neviem či sa mi to páči, že je to jedinečné, takže v tomto smere je dobrá, takže ju nemôžem príliš nenávidieť, ale jednoducho ju nemôžem milovať, ale zároveň ju neznášam čas
Najlepšia hra, akú som kedy hral, ale problém je v tom, že ovládanie by malo byť realistickejšie 😤😤😤😤😤 takže prosím vývojár vylepšite veci, inak ju odinštalujem. A zahrajte si moju starú najlepšiu RPG hru😜😜😜😜😜😜 tak plsssss zlepšiť svoju hru!!!!!