(Android/iOS) Fall Dudes (Early Access) mod daug raktų
Feb 10, 2022 13:52:56 GMT
Post by hampgagesseras on Feb 10, 2022 13:52:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
Man nelabai patinka šis žaidimas, nes jis labai vėluoja, be to, turiu nevykusį internetą, bet jame rašoma, kad esi atsijungęs nuo serverio ir paskutinis dalykas prieš pradedant žaidimą sako, kad norime sužinoti tavo informaciją ir man tai nepatinka, todėl jei tu pataisykite, galiu pažymėti daugiau žvaigždučių, taip pat pridėkite tai, ką sako kiti.
Fall Dudes (Early Access) Árkádjátékok igsm
Geriausias žaidimas, jums patinka grafika ir tema. Jei perskaitysite tai, atsisiųskite jį. Tačiau vienintelė problema yra ta, kad nėra naujų lygių, todėl turėtumėte pridėti daugiau, bet patikti.
(PDF) Pedagogika 132 N | Nazmi Xhomara
Tai nėra internetiniai kelių žaidėjų žaidimai ir jame yra tik keli lygiai, todėl mums nuobodu. Galėčiau suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą, jei tai būtų internetinis kelių žaidėjų žaidimas ir būtų dar keli lygiai.
Tai labai geras žaidimas, tačiau yra trikdžių. Kai praleidžiame pašalinimo ekraną ir pereiname į kitą lygį, kitame lygyje ateina tiek pat priešų, o tai reiškia, kad niekas nebus pašalintas, o tai jus labai erzina.
šiukšlių žaidimas. labai atsilieka net esant žemai grafikai. Be to, fotoaparato jautrumas išlieka toks pat, net kai jį pakeičiate į aukštą arba žemą. šiukšlių žaidimas, tiesiog bando kopijuoti kitus kūrėjus. vietoj to susikurk savo žaidimą.
Hye, kūrėjau Man labai liūdna, nes šiame žaidime yra tik robotai. Padarykite šį žaidimą visiškai prisijungę ir pridėkite daugiau lygių, nes žaisdami tuos pačius lygius ir pridėdami skinus bei kelių žaidėjų sistemą jaučiamės nuobodūs.
Šis žaidimas tikrai nuostabus, aš nesiskundžiu botais, nes jie jau pasakė, kad kelių žaidėjų režimas bus pasiekiamas nuo spalio 2 d., belieka laukti.... Taip ir toliau!!! Puikus žaidimas
... „Xbox One“, „IOS“ ir „Android“ įrenginiai, išleistas 2021 m. ... Embr („Early Access“ paleidimas kompiuteryje, paleidimas „PlayStation“, „Xbox“ ir
Net negaliu atidaryti žaidimo... Jei vagiate žaidimą, palengvinkite žaidimą .. žaidimas net neįsikelia.
Performing his early hits during the seven-month „Sound + Vision“ turas, ... As well as performing "Heroes" and "All the Young Dudes", he was joined on
Iki vakar tai buvo gražus žaidimas, bet po atnaujinimo jam reikia leidimo kurti, atnaujinti ir ištrinti google play ID. Kuris yra labai pažeidžiamas.
N/B: Provider's Bank move first. ... Yours truly "Sent from my iPhone" ... Hi As i promised you, i wanna give you 1 month free access to our Fashion members
Be galo geras žaidimas. Lygiai taip pat kaip fallguys.... Pls pls pls pridėkite kelių žaidėjų režimą, kad galėtume žaisti su draugais.... Taip pat pridėkite parinktį tinkinti avatarą. Kitu atveju žaidimas tiesiog fenomenalus........ Gera grafika ir animacija.
Žaidimas geras. Bet yra daug skelbimų. Taip pat per rungtynes žaidžia tik 9-15 žmonių. Priešingu atveju yra daug lygių. Taigi gera žaisti
Labai geras žaidimas panašus į rudens vaikinus, bet galite pakeisti personažų išvaizdą ir padaryti juos panašius į rudens vyrukus ir pridėti daugiau lygių, pavyzdžiui, rudens vaikinai, kūrėjai tikisi geriausio ačiū.
Šis žaidimas yra puikus! Bet nemanau, kad tai internetinis kelių žaidėjų režimas. Nėra jokių ženklų, iš kur galėtume rasti, kad žaidžiame su visais kitais internete, bet galime žaisti su AI. Žaisti su AI nėra didelis dalykas, bet tai nėra smagu. Jei aš klystu ir šis žaidimas yra ONLINE kelių žaidėjų žaidimas, jis turėtų turėti šias funkcijas, kurios padėtų žaidėjui: 1.) Turi būti stebėjimo kamera, kad galėtų matyti kitus žaidėjus. 2.) Pokalbių galimybė su „ONLINE“ žaidėjais. 3.) Reguliuojami valdikliai. Tikiuosi!!! Thx! 🙏
Tai labai gerai, bet aš siūlau kai kuriuos patobulinimus, pvz., aukštesnį lygį, kai baigiate lygį, gausite odos fragmentą, kurį reikia užpildyti 10, tada galėsite pakeisti savo odą ir nustatymus, lygio matuoklį ir lygio pasiūlymą rudens lygiai, plz pridėkite
Žaidime rodoma, kad kelių žaidėjų režimas pasiekiamas PlayStore nuo spalio 5 d., bet jo spalio 8 d. ir nėra kelių žaidėjų režimo atnaujinimo ir blogiausio kampo vaizdas Nurodykite tikslią kelių žaidėjų režimo datą
Fall Dudes (Early Access) Arkadne igre bfwa
Puiku... pls padidinkite grafiką... o jei dydis padidės, jokių problemų...😃😃... beje, žaidimas labai geras ir linksmas... Tik problema yra grafikoje... padidinti... Ačiū
Gerai, visų pirma, šiame žaidime nėra internetinio kelių žaidėjų, tik robotai. Antra, šuolio mygtuko metu gavau delsą ir, trečia, aš visada esu pašalintas, nors nepatyriau smūgio arba likau paskutinis kiekviename kliūčių ruože
Tai tikrai tikrai geras. Aš turiu galvoje, kad jame yra keletas klaidų ir atnaujinimų, kuriuos reikia pataisyti / pridėti, tačiau ankstyva prieiga ir kažkas tokio gero neturėtų būti ankstyvoje prieigoje, bet kadangi taip yra, žinau, kad jis bus taip
I wake early everyday and sat on the patio above the pool area as the staff was busy ... Free WiFi access is offered. ... Užkandžių prekybos automatas.
Pridėkite daugiau lygių ir padarykite valdymą šiek tiek patogesnį ir pridėkite draugo dalį, kad galėtume būti draugais ir žaisti kartu bei sukurti parduotuvę, kuri būtų puiku, jei ne žaidimas būtų puikus. Pridėkite stumtelėjimą ir patraukti mygtuką. perskaitykite tai (kūrėjai)
Užsikimšimas vėluoja, kai reikia atsiminti vaisius, kai eini šalia priekio, o kai pašoki, jis stumiasi ant žemės ir tave pašalina, mano apžvalga buvo apie tai, bet šis žaidimas yra įdomus
Šis žaidimas yra geras, bet kartais jis man neleidžia surengti žaidimo ar įeiti
Gerai, bet reikia daugiau lygių ir prisijungti. Nebenorime žaisti su robotais, mums reikia tikrai žaidėjų, patobulinkite tai ♡
Šis žaidimas per daug įtemptas, todėl dabar jis nuolat stringa, pataisykite. Taip pat pataisykite grafinį dizainą, jis taip vėluoja ir turi blogą kadrų dažnį, taip pat norime kelių žaidėjų režimo.
Death Incoming! Авантуристичке hiah
Niekada neprisijungia prie serverio, net jei atsijungiate prie žaidimo; Bandė žaisti žaidimą 10 kartų galėjo žaisti tik 1 rungtynes; poilsis kaskart atsijungdavo. Be to, žaidimas visada vyksta žaidžiant skelbimus; labai varginantis
Puiku, tačiau norint užtikrinti, kad pabaigoje nebūtų tiek daug žaidėjų, reikia daugiau lygių. Nepadeda, kad kartais po raundo žaidėjų skaičius padidėja.
Fall Dudes (Early Access) እንቅስቃሴ ያለባቸው oswq
Kodėl į rungtynes įtraukiami tik botų žaidėjai, nepridedami prisijungę žaidėjai. Tai nėra kelių žaidėjų žaidimas, o vienintelis praktinis žaidimas.
Puikus zaidimas! Puiki alternatyva rudens vaikinams ir su spalvinga grafika, tai puiku!!!!! Tiesiog pridėkite daugiau žaidimų ir pagerinkite valdymą
Taip, tai visai puiku, bet tai nėra tas pats, kaip rudens vaikinai daro tą patį mobiliojoje versijoje, o aš tiesiog nusipirksiu žaidimą „Steam“ ir atsisiųsiu „Minecraft“ iš „Google Nooow“!! Joohh😏😏
Naujausi nemokami „Android“ žaidimai - Androidsis
English song lyrics download mp3 - Weebly
Neblogai, bet grafiką reikia patobulinti, kad būtų lėtas
Labai vėlyvas netobulas atnaujinimas. Linkiu jums padėti „Stumble Guys“ kūrėjo „Kitka Games“. Jie sukūrė kelių žaidėjų režimą ir suteikė galimybę pakviesti draugus su kambario kodu. Vieną kartą nurodykite šį žaidimą. Vis dar žaidžiu jūsų žaidimą, bet noriu, kad jis būtų panašus į „Stumble Guys“. Unikali savybė, dėl kurios man patinka jūsų žaidimas nei „Stumble Guys“, yra grafika ir kostiumai. Sukurkite kelių žaidėjų režimą ir pakvieskite draugus į tas pačias rungtynes. Ačiū, jei perskaitysite šią apžvalgą!!
Puikus žaidimas, geri efektai, bet aš negaunu jokių monetų! Net palaikiau įjungtą „Wi-Fi“, mano ekrane pasirodo didžiulis „Pergalės“ plakatas, bet aš turiu 0 monetų ir 0 trofėjų!! Žaidimas patiko, bet už tai -2 žvaigždutės.