(Android) The Wolf apgauti kodas neribotas taškų
Feb 10, 2022 13:43:41 GMT
Post by hampgagesseras on Feb 10, 2022 13:43:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wolf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wolf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas neribotas taškų ▞▞▞
▞▞▞ The Wolf 2022 version ▞▞▞
Vis atjungia mane nuo kambario, tada turite vėl prisijungti ir pradėti iš naujo! Vyksta kas porą minučių! Labai erzina ir gaila, kad aš tikrai įsitraukiau į žaidimą nuo pat pradžių, žaidžiau tik vieną dieną, bet jei taip nutiks, pašalinsiu ir judėsiu toliau!!!
Šis žaidimas „ekrano kopijose“ atrodė tikrai daug žadantis. Tačiau žaidimas nepanašus į juos. Žemėlapiai atrodo labai švelniai. Vietovė visiškai neturi įtakos jūsų charakteriui. Galite lengvai vaikščioti vandeniu. Gyvūnų modeliai yra labai kieti. Kalbant apie žaidimą, šis žaidimas yra nuobodus. Jūs tiesiog bėgate ir be proto žudote daiktus. Jūs negalite valgyti savo grobio, todėl aš nematau prasmės. Yra labai mažai žaidėjo įvesties. Jūs tiesiog spustelėkite puolimo mygtuką, tada atsisėskite ir stebėkite patį žaidimą. Vienintelis tikslas yra pasiekti aukštesnį lygį, kad galėtumėte nužudyti daugiau gyvūnų. Taip pat pamiršau paminėti, kad šis žaidimas yra kelių žaidėjų. Pokalbių langelis yra mažas ir neturi filtro. Žmonės gali keiktis be problemų. Tačiau, jei reikia, galite nutildyti pokalbį. Aš asmeniškai nerekomenduočiau šio žaidimo. Nuobodu, nemalonu žiūrėti ir užima daug vietos.
Tai ne tik žaidimas kompiuteriui, lol
Oho 😲 Man patinka šis žaidimas, atrodo taip šauniai, bet aš esu 4 lygyje, kai medžiojau lapę
Tai puikus žaidimas! Tačiau reikia pašalinti keletą klaidų. Tai žaidimas „pirkti norint laimėti“, kurį supainiojau su ramia medžiokle. Aš tikrai nekenčiu, kad žmonės gali tiesiog pribėgti ir vieną kartą įkąsti gyvūną, kurį įdėjote nužudydami. Turiu galvoje, kad mirštate 5–6 kartus iš naujo, o kažkas brakonieriauja taškais kąsneliu ir toliau bėga arba žiūri, kol jūsų žudymo galia sumažės pakankamai, kad jie nuspręstų prisijungti ir brakonieriauti taškus.
Žaidimo patirtis gera, grafika gali būti geresnė, neabejotinai aplinka turi augti, keistis ir apima daugiau tikslų, veiklų ir bendravimo su kitais žaidėjais, pavyzdžiui, nauja platforma vadinti vilkų komanda.
šis žaidimas yra labai geras
Castle Defense 2 Strategie slt
The Wolf Rol ijro etiladigan tzz
Galėtų būti geriau Pridėkite klanus, kad galėtume surengti klabų karus ir pridėti pokalbių... Būtų naudinga ir vakarėliams... Tada būtų galima sukurti kažką panašaus į klanų įlanką ir panašiai... Patobulink 😉
Absoliučiai geriausias vilkų žaidimas, kurį esu žaidęs. Toli gražu.
Šis žaidimas yra geras
The Wolf Igranje vlog flf
Gražu ir linksma
The Wolf Igranje vlog flf
Žiauriai geras!!!
šis žaidimas yra toks kvailas, reklamos per garsios ir negali sumažinti garsumo, toks idiotas kūrėjas
Tai geras žaidimas ir būtų įvertintas keturiomis ar net penkiomis žvaigždutėmis, jei pridėtų keletą smulkmenų, kurios nuo puikaus iki nuostabios. Tikiu, kad jis yra šiek tiek pamestas, bet jis nėra toks blogas ir aš daug neprieštarauju, bet problema buvo ta, kad nėra daug valdiklių. Kaip staugimas, kai nori ne tik patekti į bazę, į alfa ar turėti galimybę, kovoti dėl alfa, ar turėti galimybę susikurti savo kuprinę ir turėti daugiau žmonių kiekviename kambaryje. Tik kažkokia smulkmena. Ačiū už sugaištą laiką.
Man patinka programa, tikriausiai viena iš mano mėgstamiausių, bet yra problema. Mano žaidimas labai sudužo, ir paprastai tai atsitinka su skelbimais. Mane supykdo, kad žiūriu visą reklamą, o paskui sutrinku, o tai reiškia, kad negavau jokio atlygio. Pataisykite tai! Apmaudu, kaip negaliu žaisti žaidimo ilgai, kol jis sugenda, turiu vėl prisijungti ir prarasti vietą žemėlapyje.
Tai puikus žaidimas. Galime sumedžioti bet kokį gyvūną, žaisti su internetiniais draugais arba, jei nieko, galime tiesiog tyrinėti atvirą pasaulį. Kai kurie dalykai, kurie man nepatinka šiame žaidime, yra tai, kad mes negalime šokinėti ir aš noriu kūdikio vilko režimo.
Tai geras žaidimas, tačiau šis naujas atnaujinimas turi daug problemų. Negaunu XP, negaliu pakviesti draugų, kartais net negaliu spustelėti jų vardo ir parašyti žinutę, mano atakos mygtukai ne visada veikia, kaukimas iš namų į prievadą kartais neveikia ir tai labai trikdo
Gerai, ar galime turėti mažą kompanioną, pavyzdžiui, vilko kūdikį, drakoną, treksą ir kt
Ši programa yra gera ir nuostabi. Tačiau žaidimo žaidėjai yra labai grubūs ir įžeidžiantys. Šiame žaidime labai populiarūs ir įsilaužėliai. Todėl prašau nenaudoti teisingo el. pašto adreso ir slaptažodžio. Apskritai tai yra gera programa. Aš rekomenduosiu jį tam tikru mastu.
Puikus žaidimas
Puiku
Šį žaidimą žaidžiau maždaug 2 metus, bet staiga negaliu įeiti į jokį kambarį žaisti, nes vis rodoma „Prisijungiant prie kambario įvyko klaida“. Aš neturiu jokių problemų su savo tinklu. Bandžiau iš naujo įdiegti žaidimą, kelis kartus prisijungti prie paskyros ir iš naujo paleisti telefoną, bet atrodo, kad niekas neveikia. Tikrai nusiminęs dėl to. Tikiuosi, kad ši klaida greitai išnyks.
Man patinka šis žaidimas ^^
Man prireikė 20 bandymų, kad įeitų, kol žaidimas nesugriuvo įkelties ekrane, kai jis pagaliau suveikė, aš ir mano draugas buvome toje pačioje vietoje, bet negalėjome vienas kito matyti. Kokia prasmė žaisti internete, jei net nematai vienas kitą!😕
Normalus
Šis žaidimas yra daug nuobodesnis nei paskutinį kartą, kai jį turėjau, štai idėja! Kaip būtų, jei pridėtumėte išgyvenimo režimą, kuriame medžiojame maistą ir geriame vandenį, o šis žaidimas tikrai yra ten, dažniausiai tik „žaidėjai“ ir jie nerašo pokalbių, o tik medžioja. žaidimas gana nuobodus, man tai tikrai didelis išjungimas, gal galėtumėte šiek tiek atnaujinti, kad šis žaidimas būtų įdomesnis, būtų puiku
Taigi geras žaidimas
Pradžioje buvo puiku, tada pasidarė blogai, ypač prisijungus prie kitų žaidėjų, vis atsijunginėju, taip neatsitiks, kai būsiu vienas be kitų žaidėjų šalia.
Žaidžiau šį žaidimą ir jis buvo linksmas, bet kai tik gavau priemoką, buvau išsiųstas į įsilaužėlių pragarą. Mane ji visada trikdydavo ir užimdavo daug vietos. Nieko daugiau nepirksiu, kol nebus ištaisyta klaida, kad esu įsilaužėlių pragare, ir aš noriu pateikti pasiūlymą. Jūs turėtumėte turėti captior flag pvp karą ir kažką šiek tiek naudingesnio su taškais ir brangakmeniais. Tai taip pat būtų naudinga, jei norėtumėte, kad gautume taškus, o ne pirktume brangakmenius.
Tai pats blogiausias žaidimas, jis įkeliamas ir įkeliamas amžinai!!!!!!!!!!!!!
Nuostabus žaidimas, pakankamai paprastas žaisti atsipalaiduojant, bet pakankamai sudėtingas, kad jus užimtų. Tikrai apima jausmas būti būryje ir medžioti bendradarbiaujant
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡¡¿
Geras GM
Tai labai geras žaidimas, nes galime pasirinkti savo mėgstamą odą ir žemėlapį bei medžioti didelius ir mažus gyvūnus. Taigi tai yra mano mėgstamiausias žaidimas. Bet aš negaliu jo atnaujinti.
nuostabu