(iOS) Evil Nun : Scary Horror Game обманює багатьох усіх
Feb 10, 2022 13:25:19 GMT
Post by hampgagesseras on Feb 10, 2022 13:25:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun : Scary Horror Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun : Scary Horror Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багатьох усіх ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun : Scary Horror Game 2022 version ▞▞▞
Це найгірша гра в історії. Кожні 15 секунд з'являється реклама. Замість цього ви повинні встановити granny, краще, ніж цю нудну гру, також вона містить ряд глюків.
Вилітає неможливо на будь-якому режимі виправити будьласка , а так гра прикольна
гра тупа😤😛
Scary Stranger 3D Simulatsioonmängud wxt
Це дійсно круто, але іноді це досить затримується, і коли я грав у розділ міні-ігри, курка не з'являлася, будь ласка, виправте цю помилку
непонятно як грати🧐
Ця гра дуже весела і захоплююча страшна. Хоча, коли я пройшов половину гри, вона вимикається. Крім того, гра дивовижна
new stages of development of modern science in ukraine and ...
Evil Nun: Horror at School Arkaadmängud iec
гра класна але те що можна дуже сильно зжирити манахіну і їхати на машині це просто зараз дуже важливо
Я великий шанувальник кеплеріан, особливо гри злих черниць. Я з нетерпінням чекав оновленої версії. І я завантажив останню версію відразу після випуску. Але я не отримав останню версію. На домашній сторінці відображається версія 1.8, але всередині інтер’єр і місця такі ж, як і в старій версії. Я вже подав скаргу щодо цієї помилки, але я не отримав жодного рішення від творців. Перевірте те саме та виправте це. Дякую.
Ця гра — чудова мобільна гра, яку ви можете знайти в додатку та магазині Play. Не так багато мобільних програм жахів є хорошими. Це найкращий додаток, натхненний бабусю. Досить гарне керування, пристойна графіка та гарний геймплей. З усіх чотирьох ваших ігор жахів ця найкраща. Ця гра почалася з бабусі, але насправді хороша, тепер це щось інше, ніж це. Я це люблю. Продовжуйте роботу Keplarians
Раніше це було добре, але розділ міні-ігор надто важкий. Будь ласка, виправте це, кеплеріани. Або я можу написати більше поганих відгуків.
Гра хороша, але 🤔 управління дуже жорстке, і Джефф злови мене🙄😬😯😑😐
Мені це подобається, але елементи керування трохи дивні, і я чую, як монахиня ходить скрізь, тому я дуже боюся піти зі свого місця, тому що я не знаю, коли вона насправді прийде..
Ця гра дуже гарна. Графіка і геймплей, обидва гарні. Але причина 3 зірок в тому, що раніше було 5 днів, а зараз лише 3 дні. Мені важко грати через цю проблему. Будь ласка, зробіть це 5 днів.
💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀
фу ваша шра фу просто ужас лагає і баги є убирайте все баги лаги
багато багів довга загрузка 2зірки
Ця гра чудова, а головоломки дуже складні!!! Але головоломки для втечі з повітряної кулі нелегко розгадати дитина😄😄 Можливо, ви могли б трохи спростити головоломки, кеплеріанці?
Графіка класна, але коли ми зберемо всі частини маски, ви зможете зробити втечу з повітряної кульки лише один раз, я не задоволений 😠😠😡
Клоун жахів для Android.
Сподобалось оновлення 1.8.0, так тримати, keplerians Hope 1.9 вийде в 2023-2024 роках❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Я ставлю три зірки лише тому, що, коли ви втекли від усіх труднощів, гра стала марною, додайте більше трилера та місії
Я обожнюю цю гру!! Я граю в неї деякий час, і це дійсно викликає звикання. Я граю в неї щодня, і я готовий до всіх розділів, тільки втеча важка, тому що зла черниця б’є молотком першу дитину, яку вона бачить! Але я все одно люблю це👍🏻😃
Мені дуже подобається ця гра, ми можемо втекти трьома способами з головних дверей, з машини чи парашута з дітьми
я захожу в нан після історії а воно вибиває
Ця гра дійсно хороша, але коли ми підемо до тунелю, то зла черниця також прийде туди, тому я прошу видалити цю функцію в цій грі, інакше це повністю пригоди і чудово.😊
Ця гра хороша, але якщо ми розуміємо, де знаходиться гост, схожий на карту, то гра буде цікавішою
Evil Nun: Horror at School ארקייד yus
намагаюся допомогти своєму синові грати. кімната, в якій повинні бути баночка з гумками і пляшка тенісних м'ячів... їх там немає. я перезапускав кілька разів. погано зміню свою оцінку, коли це буде виправлено
Я, нарешті, щойно зібрав все, мав маску і намагався телепортуватися через двері пральні. це не працювало, тому я вийшов із програми. він потребував оновлення, тому я оновив його, і коли я спробував повернутися до нього, він не дозволив мені, він просто повертає мене на мою домашню сторінку! Чудова гра, але що буде, ооооооооооооооооооооооооооооооооо
мая бабушка упала в вовмарак
Це круто і страшно, але ви повинні почати як режим привидів, тому що, коли ви переходите в простий режим, ви знаєте, де все, але жорсткий режим дійсно страшний
Норм
Гра дуже хороша, але головоломка малювання дуже важка. Тому, будь ласка, видаліть його та додайте ще одну головоломку.
Гра класна тільки я граю в різімі привида і там реклами.
це найгірша гра, коли я запускаю рівень, таксі відвозить мене до школи, а потім, бум, я отримую сюрприз, що гра впала. Я видаляю гру. якщо проблема буде вирішена, я перевстановлю гру. Дякую
гра цікава, але давати же якісь тварини будь ласка і якщо грати привидом тоді можна зробити, щоб не було риклам бо я якось роблю но весь час риюсь і так купу вікотків трачю.
Це найкраща гра keplarians, і коли сестра Меделін кричить, що мене дуже лякає, але я не знаю, що робити гілки дерева, там написано, що зменшує зір сестри Медлін, але не проблема, я люблю цю гру, я ставлю 5 зірок
Розраби забули про цю гру.Оновлень можна вже не чекати
Граю з хелуїнцького оновлення