(Android) V טקטי: משחק מגדל הביטחון פריצת משאבים נוספת
Feb 10, 2022 13:19:18 GMT
Post by hampgagesseras on Feb 10, 2022 13:19:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ V טקטי: משחק מגדל הביטחון ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ V טקטי: משחק מגדל הביטחון IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת משאבים נוספת ▞▞▞
▞▞▞ V טקטי: משחק מגדל הביטחון 2022 version ▞▞▞
משחק נחמד. צריחים הם מטרה להסרת סוגי אויב ספציפיים (למשל צריך תותח כדי להרוג טנק, צריך מקלע כדי להרוג חיל רגלים) אבל אתה לא יכול לציין מטרות, מאלץ אותך להיות זהיר היכן לפרוס צריחים. יהיה נחמד אם ממשק המשתמש יראה את הטווח של המגדל כאשר אתה פורס אותו. גם הגלים המאוחרים יותר נוטים להיות רק הרבה טנקים. מה שאומר שהמונה הוא הרבה תותחים
יהיה 4 כוכבים אבל המשחק קצר מדי. רק 18 רמות שחולפות ממש מהר, ולא הרבה שדרוגים. המשחק עצמו מהנה, ויכול להיות אחד ממשחקי ההגנה הטובים יותר במגדל, אבל הוא קצר מדי.
משחק נהדר. התמכרתי. אבל תמיד הייתי מעריץ של משחקי הגנה של מגדל. אני מרגיש שרמה 13 צריכה להיות בסוף. קיבלתי 3 כוכבים בכל הרמות פרט לזה, לא משנה באיזו טקטיקה אני משתמש. אבל מדהים 😄
RIP OFF... שילמתי לא מעט על חבילות כסף.. וכשהתקנתי את המשחק בטלפון חדש איבדתי הכל.. התגובה שלהם - שימו לב, ניתן לשחזר רק רכישות לא מתכלות לכל החיים כמו "לא מודעות". אפליקציות אחרות שאינן מתאימות, כגון חבילות כסף, הן "ניתנות לצריכה" ולא ניתן לשחזר אותן לאחר התקנה מחדש של המשחק או איבוד התקדמות עקב הטמעת IAP של Google Play. אבל אני יכול לעשות החזר עבורך. אני צריך מספר הזמנה ממכתב רכישה של Google Play. אֲנָחָה.
מאוד כיף ודורש אסטרטגיה במקום למקם ללא מוח כל מגדל איפה שאתה רוצה. התלונה היחידה שלי היא שאני רוצה יותר. זה לא מספיק תוכן/רמות.
רובים תהומיים ומשודרגים לחלוטין לא יכולים להרוס את רוב הדברים תמורת הכסף שאתה מקבל מהרג דברים
שיחקתי דרך 15 רמות. זה לא הגנת מגדל, זה רק משחק פאזל עם פתרון אחד. אתה ממשיך להפעיל מחדש את הרמה כשאתה מגלה אילו אויבים מגיעים כדי להחליט איזה מגדל אתה רוצה למקם הבא. תעשה את הבחירה הלא נכונה ואתה מפסיד. אלא אם כן תכבה את חיבור האינטרנט במכשיר, תבלה יותר זמן במודעות מאשר במשחק. בניגוד לתגובות של Dev כאן, המודעות שקיבלתי היו בלתי ניתנות לדילוג וקבועות. כל פעולה שתבצע מפעילה מודעה: הפעלה מחדש, השלמה, הפסד, ניצחון וכו'.
משחק נהדר. צריך עוד רמות. אין מה לעשות אחרי 20. והשיג 3 כוכבים בכל אירוע.
לא מאמין שלמשחק יש רק 20 רמות. מייג'ור אנחה. משחק הגנת מגדל מדהים אבל הרבה יותר מדי רמות. ושמתי לב שרבים אחרים התלוננו על אותו הדבר. מתי יוצא חלק 2, או שאנחנו לא יכולים להגיע לרמות נוספות עם העדכונים??
הייתה התחלה טובה עד שניסיתי לצאת. מאלץ אותך לצפות בסרטון כשאתה מנסה לסגור את האפליקציה. פשוט לא מתחשב בלקוחות פוטנציאליים ובשטויות. לאחר מכן, נראה שיש רק תצורה מסוימת אחת שמנצחת את המשחק ברמות גבוהות יותר, לא משנה השדרוגים שלך. הוסר.
מבנה פנטסטי, נהדר, המשחק הזה מראה איך פשטות בלי הרבה משתנים עדיין יכולה להיות מהנה.
יש משחקי הגנת מגדל טובים יותר. לנצח את כל הרמות ולצפות ליותר? אבל זהו. פשוט סיימת. לא הנה קבוצת הרמות הבאה או אפילו עבודה טובה... סיימתם.
משחק הגנת המגדל הכי בסיסי, משעמם ומאוד מייגע ששיחקתי בו, 🥱
זה משחק כל כך ממכר. ברגע שיש לך אסטרטגיה, זה לא קשה מדי להשלים, מצאתי את עצמי מסיים באופן קבוע את כל הרמות ומאפס את המשחק כדי להתחיל הכל מחדש. ממש כיף, פרסומות לא פולשניות מדי. אחד ממשחקי המובייל המובילים לדעתי. הלוואי שהיו עוד רמות.
משחק נהדר אבל צריך הרבה יותר רמות! רק 20 רמות. בבקשה שחררו עוד!
Tactical War: Tower Defense Game Strategy mfb
עיצוב משחק גרוע. כמעט בלתי אפשרי לנצח בניסיון הראשון. אני נמוך מדי כדי לשדרג מספיק מהר כדי לנצח אלא אם כן תנצלו את הזמן שלכם בצורה מושלמת
אין הרבה מגוון במגדלים, כוחות או שדרוגים. מרגיש שאתה מתחיל בקושי הכי גבוה מההתחלה.
היה נותן 5 כוכבים אם היו לו יותר רמות ויותר שדרוגים
משחק טוב אבל הגרפיקה נראית נמוכה מדי ואני לא מוצא לחצן יציאה, צריך לנעול את הטלפון שלי או להוריד את הווילון כדי לפתוח אפליקציה אחרת ואז לסגור את המשחק מהמשחקים האחרונים. אני משתמש באנדרואיד 10 והסרתי את הכפתורים למטה אני משתמש במחוות
משחק כיפי! הלוואי שהייתי שם לב למגבלות המגדל ברמות המוקדמות לפני קניית מגדל שלא יכולתי להשתמש בו אבל עברתי את זה עכשיו. לא יהיה אכפת להגדיר את המשחק לרוץ במהירות של פי 3, 2x בסופו של דבר איטי למדי לפעמים. אני מאוד אוהב את המכונאי "להרוס דברים בשביל עוד מקום וכסף". זה יהיה נחמד אם כל רמה התחילה כבר מושהית כדי שלא אצטרך להשהות אותה קודם כדי להחליט איפה להתחיל. בסך הכל משחק הגנת מגדל מאוד מוצק שאני נהנה ממנו!
צריך עוד שלבים!
המשחק הזה קשה, אפילו עם תכנון אסטרטגי כמות הכסף שנדרש כדי לשדרג או לקנות צריח ספציפי הוא יותר מדי. קחו למשל, להפיל את הסביבה למטבעות, אתם נתקלים בטנקים, טנקים גוזלים הרבה נזק ואתם צריכים לפחות 400 מטבעות כדי שיהיה לכם צריח שימושי פלוס שדרוג. המשחק נותן לך שינוי גדול כשאתה מביס אויב, $3,$5,$10. איך אתה אמור לנצח כשהסיכויים ברורים נגדך?
לא הרבה בזה. יש רק 20 רמות. מקסימום הכל אחרי כמה ימים. יהיה משחק טוב אם היו בו יותר.
כמות קטנה מאוד של כספים בתחילת כל רמה.
המשחקיות הכוללת טובה מאוד, אבל עבור רמות רבות, אפילו בשלב מוקדם, לא נותנים לך מספיק כסף, או שהכסף שניתן לך רק מאפשר לך לבנות מגדלים מסוימים שאינם מספיקים להרוס את הגלים. המשחק קשה וזה טוב, אבל לעתים קרובות אתה נמצא בתיבות שבהן אתה יכול לשחק רק ברמה אחת לנצח.
משחק טוב אבל פרסומות כל כך מעצבנות!
Snake Rivals Экшен rhgb
אני מרגיש שהמשחק צריך יותר עידון. זה מאתגר מדי למשחק חסר תכונות פשוטות כמו מיקוד מגדלים.. אשמח אם המגדלים החזקים ביותר יכוונו לכלי רכב חזקים יותר או לכוון את הסמנים האחוריים אבל במקום זה כולם מכוונים לחזית, אבל התכונה הזו לא זמינה ולמשחק שכולו אסטרטגיה אלו אלמנטים אסטרטגיים שחסרים.
משחק הגון .... צריך לעשות מחדש את הרמות פעמים רבות רק כדי לקבל שדרוגים לשלב הבא.
משחק נחמד. זה לא שכר לזכות, אתה יכול לעשות את זה מבלי לבזבז כסף. גם לא יותר מדי מודעות, יש את האיזון הנכון. כרגע 20 רמות וזו הסיבה 4 לא 5 כוכבים. אולי אני אבל נאבקתי עם הבחירה בפינה השמאלית התחתונה. תחשוב שצריך לעצבן קצת את Sniper או לפחות לערבב את האופוזיציה בסוף אז יש צורך בשילוב נשק מכיוון שפשוט העליתי על Sniper אם מיקומו נכון יכול באמת לעשות את הנזק. השלמתי את כל הרמות ב-3 כוכבים מלבד 3 ב-2 כוכבים שאחזור אליהם. אפליקציה נחמדה,
די כיף, אבל בזבוז זמן. רובים מתמקדים באויבים הלא נכונים מה שהופך את זה לא כדאי. שחק במשך ימים וקבל את אותן תוצאות בגלל מיקוד האקדח
הלוואי שלדברים כמו לעיוות היה טיימר ואתה יכול להזיז את המפה רחוק יותר מהדברים שעל המסך. (לא יכול לשים מגדל במקום שבו אני צריך קל, עם דברים כמו כפתור ההשהיה במשחק בדרך). בנוסף, למה להמשיך לתת $ במשחק, כשאין יותר מה לקנות או לשדרג? (כמו יותר שליטה במגדלים, כיוון אחד בלבד או סיבוב או אש מהירה יותר "אבל חלשה יותר" במרחקים קצרים?) השלימו Lvl 20, הלוואי שהיו יותר Lvls או שדרוגים. (או שיש?)
הרמות ארוכות מאוד ואתה צריך לטחון קצת בשביל כסף נוסף ושדרוגים לרכישה, כך שהמשחק תוקע לז'אנר סרק. אם לא אכפת לך, זו הגנת מגדל טובה
סה"כ משחק לא רע... בעייה גדולה מאוד שיש מעט שלבים ואין טעם להמשך.